loction

Vacature PV-Engineer

 • Noord Holland
 • Fulltime
 • MBO

Projectontwikkelaar van duurzame energieprojecten uit de regio Zaanstad zoekt PV-Engineer/Projectleider.

De onderneming ontwikkelt, bouwt en exploiteert zonne-energiesystemen:

Wij gaan onze klanten voor in de transitie naar duurzame energie en begeleiden hen daarbij van fossiel naar schoon. Met onze kennis over duurzame energie en ons brede netwerk zoeken wij naar de beste oplossingen voor onze klanten, waarbij wij het accent leggen op verduurzaming met economisch rendement. Om invulling te geven aan onze groeiende opdrachtenportefeuille, zoeken wij op korte termijn een PV-engineer/Projectleider op fulltime basis en een jonge kracht die, als aankomend PV Engineer/Projectleider, door ons meegenomen wil worden naar de boeiende wereld van duurzame projecten.

Wij zijn op zoek naar een technisch geschoolde engineer met een ambitie om de wereld mee te helpen te verduurzamen. Je bent een man/vrouw van je woord en weet waarvoor je staat. Je adviseert onze acquisiteurs in de acquisitiefase en ontwerpt zonne-energie installaties, waarbij een groot deel van het ontwikkelingsproces vab de onderneming jouw verantwoordelijkheid wordt. Ook stel je in iedere projectfase op basis van componenten een kostenbegroting op, uitgaande van de projectspecificaties.

Uiteindelijk leidt jouw werk tot projectdocumentatie en bestekken, die in de aanbesteding worden gebruikt ten behoeve van de uitvoerende montageploegen en installateurs. In je werk zal je (mede) de contacten onderhouden met onze acquisiteurs, opdrachtgevers, leveranciers en vakspecialisten binnen en buiten het bedrijf. Je hebt regelmatig overleg met en geeft terugkoppeling aan de bedrijfsleiding.

Wie zijn wij? Wij zijn een jong bedrijf met zeer veel ervaring in zonne-energieprojecten. De beide eigenaren zijn ervaren vastgoed- en zonne-energieontwikkelaars. De sfeer is informeel, maar altijd vanuit de drive om zeer hoog te presteren voor onze klanten en het milieu. Wij zijn ambitieus, volgen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en gaan hierin geen uitdaging uit de weg.

Wie ben jij? Je bent een gedreven verduurzamer met een technische achtergrond, een teamspeler, maar ook een zelfstandig werker. Je bent in staat om voor ieder project met creatieve en technische oplossingen het beste -maatschappelijk en financieel- rendement te halen voor onze klanten. Communicatief ben je in staat de inhoud van een project, zowel intern als extern, uit te leggen vanuit een klantgerichte houding.

Wat ga je doen?

 • Jij engineert keer op keer het best presterende PV-systeem.
 • Je maakt legplannen op basis van de klantwens en de key values van het bedrijf.
 • Je houdt de vakspecifieke kennis altijd op peil.
 • Binnen de onderneming bent je de sparringpartner voor technische zaken aangaande onze projecten.
 • Tijdens de projectuitvoering controleer je de werken op de kwalitatieve juiste uitvoering en checkt of de systemen worden gemonteerd en geïnstalleerd zoals je dat zelf hebt ontworpen. Altijd denk je met de collega’s mee over nieuwe ontwikkelingen. Wat denken wij dat je daarvoor nodig hebt
 • HBO denkniveau, en bij voorkeur ervaring op het gebied van duurzame energie (zon).
 • Werken met alle relevante software, zoals PV-Sol en calculatieprogramma’s
 • Je kent de regels waaraan zonne-energiesystemen aan moeten voldoen (NEN etc.)
 • Je bent VCA-gecertificeerd
 • Je bent een stabiel persoon met de passende karaktereigenschappen voor deze functie zoals nauwkeurig, flexibel en klant- en resultaatgericht
 • Je spreekt naast Nederlands ook Engels

Wat mag jij van ons verwachten? Kiezen voor ons betekent kiezen voor een boeiende wereld en kansen voor positieverbetering door de groei van ons bedrijf. We onderscheiden talent en stimuleren je ontwikkeling. Wij zijn een klein team waarin je alle kansen krijgt om het beste van jezelf te laten zien. Wij bieden een prima salaris en arbeidsvoorwaarden en naast de bekende arbeidsvoorwaarden bieden we een bonusregeling, een persoonlijk studiebudget en onze gezamenlijke lunches zijn buitengewoon. 🙂

Reageer op de vacature: Vacature PV-Engineer

(*) verplichte velden


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen

privacy statement *