Eerste kandidaat solarteurs starten aan hun opleiding

18 feb 19

Vandaag was het dan zover! De eerste klas met kandidaat solarteurs startte met hun gecertificeerde opleiding bij BDA Opleidingen te Gorinchem.

Na een introductie van de docenten en intermediairs stelden de 11 kandidaten zich voor. Erg mooi om al hun verschillende verhalen te horen en te zien hoe enthousiast zij zijn over hun keuze voor een baan met toekomst. Van een Engelse jongeman die in één jaar Nederlands heeft geleerd tot een universitair geschoolde geschiedkundige die toch voor de toekomst kiest. En van een trotse jongedame die een van de weinige vrouwelijke solarteurs wordt tot een monteur die een zonnige carriereswitch maakt. Wij hopen alle kandidaten op 6 maart hun certificaten uit te mogen rijken en uiteraard een mooie baan bij een mooie werkgever.

Wil jij ook een opleiding met baangarantie? Informeer je dan via deze website of neem direct contact op met de recruiter van Randstad.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of kun je een bijdrage leveren aan het succesvol plaatsen van onze gecertificeerde solarteurs, aarzel niet om met ons in contact te treden.

Laatste berichten
  • 31mei

    Nieuwe solarteurs slagen voor hun examen

  • 08mrt

    Onze solarteurs kunnen het dak op!